Flyers & Folders

Flyer of brochure laten ontwerpen

Wil je ook op een goede manier opvallen bij je doelgroep? Met een professionele flyer of brochure lukt dat al snel en kan je je ook goed onderscheiden van de concurrent! 

Professioneel ontwerp

Met de juiste toepassing van de initiele design principes laat ik het ontwerp van de flyer aansluiten bij jouw identiteit en merk en zorg ik voor een professionele uitstraling. Vergroot ook je naamsbekendheid met een flyer, brochure of een poster.

vinyl cover 1

Kwaliteit voor een nette prijs

Deze pakketten bevatten alle ingredienten voor een mooie flyer of folder voor je bedrijf . Wil je liever een offerte aanvragen voor een ontwerp op maat?  Ik hoor graag van je!

Maak je boodschap duidelijk!

Met een flyer wil je jouw boodchap graag serieus en professioneel overbrengen. Dankzij het online aanlever formulier kan je op een makkelijke manier je wensen en behoeften aan mij doorgeven, zodat ik vanuit jouw boodschap aan de slag kan met het ontwerpen van een stijlvolle flyer of brochure! En waarmee je je verhaal op een krachtige en duidelijke manier overbrengt op je doelgroep.

In drie stappen geregeld

Vul het online aanlever formulier in en verstuur je wensen en behoeften naar RikiMedia

Ik zal bezig gaan met het ontwerp op basis van de aangeleverde input. Waar nodig zal ik contact opnemen om de folder precies naar wens te ontwerpen.

Wanneer alles naar wens is zal ik je het ontwerp en eventueel het drukwerk doen toekomen. Tegen een meerprijs kan je ook de bewerkbare bestanden aangeleverd krijgen. 

Upload je bestand of logo

En stel alvast je flyer, folder of brochure samen

Vul je wensen en behoeften mbt je flyer of folder alvast in en laadt ook alvast je bestand in. Dan neem ik snel contact met je op voor de mogelijkheden!

Bekijk ook eens de website pakketten van RikiMedia

Bij RikiMedia kan gekozen worden uit een basis en een premium pakket, waardoor je krijgt en betaald wat je nodig hebt. Ook kan ik natuurlijk een volledig op maat gemaakte website voor je ontwerpen met alle functionaliteiten die nodig zijn om je bedrijf optimaal te presenteren. Ook bied ik een webshop pakket aan met alle toeters en bellen!

websites
pakketten
maatwerk website