Grafische Vormgeving

Ik ontwerp ook graag uw

Logo en Huisstijl

website in hoogezand
Een logo laten maken

Een goede eerste indruk maken is het halve werk, wordt wel eens gezegd. Aangezien het logo meestal zorgt voor de eerste indruk, is het belangrijk om een mooi, slim en creatief logo te hebben. Het moet jouw bedrijf en persoonlijkheid perfect uitbeelden. Een goed en doordacht logo wekt de nieuwsgierigheid op van klanten en kan als een magneet publiek naar je (online) winkel trekken.

Een krachtige en herkenbare huisstijl

Een huisstijl is het ontwerp van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar tegenwoordig wordt een huisstijl veel breder ingezet. Denk hierbij aan het toepassen op de auto, verpakkingsmateriaal, kleding en folders. De ‘online’ kant van het inzetten van een goede huisstijl is steeds belangrijker geworden. 

Waarom een logo & huisstijl van RikiMedia?

Volledig eigendomsrecht

Het logo is uw eigendom. Je krijgt de volledige gebruikersrechten en kan ermee doen wat je wilt.

Alle bestandsformaten

De ontwerpen worden in alle gangbare bestandsformaten geleverd, waaronder vector! 

U krijgt waar voor uw geld

Bij RikiMedia krijg je waar voor je geld. Realistische prijzen en betaal pas na volledige tevredenheid.

Maak ook een

Verpletterende indruk

Het logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van een bedrijf en zijn voor klanten vaak de eerste kennismaking met een onderneming. RikiMedia ontwerpt met veel plezier een logo en huisstijl waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt!

kibbekule show
logo en huisstijl

Een huisstijl van RikiMedia

Een logo van RikiMedia

Logo en Huisstijl Projecten

website in hoogezand

Autorijschool Hoogezand

Voor Esad heb ik een nieuw en fris logo mogen ontwerpen voor zijn autorijschool. Simpel, herkenbaar en duidelijk was de opdracht. Naast een nieuw logo wil Esad ook een nieuwe website. Vormgegeven in dezelfde (huis) stijl als het nieuwe logo. 

kibbekule show

Julia's Kibbekule

Voor het logeerhuis van Julia & Tsjalle heb ik het logo, de huisstijl mogen maken en deze ook kunnen doorvoeren in onder meer een website, reclamestickers en leuke t-shirts. Voor de winter zijn we al bezig met ideeen voor leuke hoodies en truien. 

website thai massage

Thai Massage Hoogezand

Voor Kung mocht ik de website van haar massagesalon onder handen nemen en tegelijk de bedrijfsidentiteit vernieuwen en moderniseren. Met een nieuw logo, huisstijl en mooie website als resultaat!

footballskills drenthe logo showcase

Footballskills Drenthe

Voor Niels heb ik voor zijn voetbalschool een logo en huisstijl mogen ontwerpen. Daarnaast lopen er inmiddels diverse kinderen op de midden drentse sportvelden met t-shirts van Footballskills Skills Drenthe. Heel tof.

Ook een aansprekend logo en/of huisstijl die bij uw bedrijf past en uw identiteit perfect weergeeft?