Over Mij

Mijn verhaal

Mijn naam is
Rik Maagd

En ik ben na mijn studie online communicatie & multimedia design en veel oefening en zelfstudies gestart als grafisch ontwerper en webdesigner, met als doel om ondernemers te helpen hun bedrijf online zichtbaar te maken.

Over mij

Meer over mij en mijn verhaal

rikimedia service

Passie voor Design

Met een bedrijfskunde achtergrond en een langdurig dienstverband bij ING heb ik besloten om het roer om te gooien en datgene te gaan doen waar mijn echte passie ligt; het tot leven laten komen van creatieve ideeen in websites, logo’s en huisstijlen!

Mijn achtergrond

Bij ING heb ik de opkomst van internet van nabij meegemaakt. Ik heb dan ook een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van internet, webcare en social media. Met deze expertise help ik ondernemers om meer uit hun internetkanalen te halen!

Toekomst

Van mijn passie mijn beroep maken was de beste beslissing die ik kon maken. Een onafhankelijk, uitdagend leven, waarbij er veel ruimte is voor het genieten van mijn mooie gezin en een leuke groep klanten waarmee ik een langdurige relatie hoop op te bouwen!

werkwijze

Werkwijze

Ik volg eigenlijk altijd dezelfde stappen als ik werk aan een designproject. Hierdoor kan ik alles goed overzien en organiseren en het creeert evaluatiemomenten met de opdrachtgever. Dit verschaft voor alle partijen duidelijkheid en zodoende kan elk project afgestemd worden op de wensen en ideeen van jou als opdrachtgever. RikiMedia streeft altijd naar een lange termijn samenwerking met opdrachtgevers, waarbij we samen blijven investeren in de groei en ontwikkeling van de online aanwezigheid.

We beginnen met het vaststellen van de doelstellingen en behoeften van jou en je doelgroepen. Dit stelt mij in staat om een duidelijke strategie te ontwikkelen en een planning op te stellen die past bij de doelstellingen en het budget van jou als opdrachtgever.

We creëren een uniek en aantrekkelijk ontwerp dat aansluit bij de huisstijl en het imago van jouw bedrijf. Hierbij wordt aandacht besteed aan de gebruikerservaring en de functionaliteit van de website.

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de ontwikkeling van de website. We maken hierbij gebruik van moderne technieken en platforms zoals WordPress en Elementor. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt er regelmatig overlegd met jou om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de verwachtingen.

Voordat de website wordt opgeleverd, wordt deze grondig getest om er zeker van te zijn dat alles goed functioneert en er geen fouten zijn. Ook wordt  ervoor gezorgd dat de website goed werkt op verschillende apparaten en browsers en dat deze geoptimaliseerd is voor snelheid en zoekmachines.

Na de oplevering van de website bied ik training en ondersteuning aan jou, zodat je zelf eenvoudig wijzigingen kan aanbrengen aan de website. Ook sta ik altijd klaar om eventuele problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Een website is nooit af en moet regelmatig worden onderhouden en doorontwikkeld. Ik bied verschillende onderhouds- en doorontwikkelingspakketten aan om de website up-to-date en veilig te houden en de prestaties te verbeteren.

Waar werk ik mee

Software

Ik werk graag met de nieuwste en juiste software als ik werk aan een project. 

google search console
uberuggest

Vaak krijg ik dezelfde vragen gesteld.

We hopen alvast een aantal van je vragen te kunnen beantwoorden en je meer inzicht te geven in onze werkwijze en diensten. Mocht uw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met mij op en ik help je graag verder.

De tijd die nodig is om een website te bouwen, hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang van de website, de gewenste functionaliteiten en de benodigde content. Gemiddeld duurt het 4-6 weken voordat een website volledig is opgeleverd.

Een basis website bestaat uit maximaal 5 pagina’s, terwijl een premium website maximaal 10 pagina’s heeft. Een premium website biedt meer ruimte voor content en kan meer functionaliteit hebben dan een basis website.

Ja, wij bouwen websites op basis van WordPress, wat betekent dat u zelf uw website kunt beheren en aanpassen. We bieden ook een trainingssessie aan om u te helpen bij het beheren van uw website.

Ja, we kunnen uw oude website vernieuwen en moderniseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik bied ook SEO-diensten aan om ervoor te zorgen dat de website goed scoort in zoekmachines. Ik optimaliseer ook graag jouw website op basis van relevante zoekwoorden en zorg graag voor een goede technische SEO op jouw website.

Ja, ik kan jouw website integreren met sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter. Hierdoor kan je in de toekomst ook gemakkelijk content delen op verschillende platforms.

Veel gestelde vragen

Laten we kennis maken!

Interesse in een mooie website of webshop, nieuw logo of reclame uitingen? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie en een goed gesprek!

 

Maak een afspraak