Reclame projecten

FSD nummer tien

Kledinglijn voetbalschool FSD

Footballskills Drenthe wil de deelnemers van de voetbalschool en andere voetbal liefhebbers goede en originele kleding aanbieden. Zo is er speciaal samen met Combi Sport Beilen een nike tenue samengesteld, voorzien van het logo en de naam van de voetbalschool, die deelnemers tegen en gereduceerd tarief kunnen aanschaffen. Naast het combipakket wilde Niels ook een originele en leuke collectie shirts uitbrengen waarin de jeugd kan shinen op de pleintjes en straten van Midden- Drenthe.

KwispelMaatje website

Manon wil graag een website waarbij de bezoekers niet alleen informatie over haar therapiehond begeleiding kunnen vinden, maar waar ze ook terecht kunnen voor haar leuke trainingen en coachings sessies. Met haar therapiehonden Milo & Diesel laat ze jongeren en kinderen weer in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen en weerbaarheid door het leven te gaan. De website moet goed passen bij haar persoonlijkheid en identiteit, waarbij de bezoekers mee worden genomen in de mogelijkheden die haar leuke bedrijf KwispelMaatje biedt! Een geweldig leuke en dankbare opdracht!
T-shirt Footballskills Drenthe schoen

Footballskills Drenthe website

Niels wilde graag een frisse en moderne website waar het verhaal van FSD en de (maatschappelijke) activiteiten goed naar voren komen. Een website waar deelnemers van de voetbalschool zich eenvoudig kunnen aanmelden en waar ze ook hun FSD Kleding kunnen bestellen. Daarnaast wilde Niels graag een nieuws/blog pagina waarbij hij makkelijk zelf nieuwsberichten kan plaatsen.
matthijs vloeren

Matthijs’ Vloeren website

De oude website van Matthijs’ Vloeren was gemaakt met oude software en zag er gedateerd uit. Matthijs wilde dat ik voor hem een website maakte met een stoer en modern design. Hij wilde graag de focus leggen op zijn kwaliteiten als vloerenspecialist en wilde de klant een duidelijke en mooie inkijk geven in de mogelijkheden die hij biedt voor een mooie vloer en de projecten die hij allemaal heeft gedaan. (De site is op dit moment volop in ontwikkeling)

Ook een website of webshop van RikiMedia?