Footballskills Drenthe website

Webdesign & ontwikkeling

Footballskills Drenthe, dé voetbalschool van Midden- Drenthe

Voor Footballskills Drenthe heb ik het webdesign mogen ontwerpen. Footballskills Drenthe is de voetbalschool van Midden drenthe. Ik heb een duidelijke en frisse stijl neergezet, wat aantrekkelijk en overzichtelijk moest zijn voor de bezoeker. Er is gekeken naar een modern lettertype met een kleurenpatroon wat aansluit bij de drentse identiteit.
Project

Website ontwikkeling Footballskills Drenthe

Opdrachtgever:

Niels Maagd

Datum:

Juni 2020

Website:

Het Resultaat

De website heeft een duidelijke en frisse stijl, een modern lettertype met een kleurenpatroon wat aansluit bij de drentse identiteit. Deze zijn ook doorgevoerd in het logo (met het kasteel uit de drentse vlag) in het logo, de huisstijl en de kledinglijn, die ik voor Footballskills Drenthe heb mogen ontwerpen. Met onder meer een goed bijgehouden blogpagina waarin alle activiteiten goed worden bijgehouden en de diverse geintegreerde formulieren en directe contactknoppen kunnen kinderen, clubs, bedrijven enz zich direct aanmelden voor de voetbalschool of een clinic op maat. Neem eens een kijkje op de site en zie hoe de kinderen van Midden drenthe genieten van de spelvreugde en sportiviteit bij Footballskills Drenthe!
nummer 1 rikimedia
Kledinglijn

Samen met niels heb ik een leuke kledinglijn ontworpen die de kinderen via de website kunnen kopen. Er lopen inmiddels vele kinderen op de midden drentse sportvelden met t-shirts van Footballskills Skills Drenthe. :-)

fsd showcase
Logo & Huisstijl

Voor Niels heb ik niet alleen de website mogen ontwerpen, ook heb ik voor zijn voetbalschool een logo en huisstijl mogen ontwerpen. Met in gedachten de drentse identiteit, is er een stoer en sportief logo ontstaan!

footballskills drenthe logo showcase

Reactie opdrachtgever

Rik heeft mij fantastisch op weg geholpen met de online en offline identiteit van de voetbalschool. Hij doet altijd een stapje meer dan nodig en we laten dan ook het volledige beheer van de website door RikiMedia doen.

Niels

Andere recente website projecten

Website Vannisa

Website ontwikkeling Vannisa

Website Buitengewoon Kids

Restylen website Buitengewoon Kids uit Appelscha.

Website & Logo Autorijschool Hoogezand

Website en logo ontwikkeling Autorijschool Hoogezand

Website Thai Massage Hoogezand

Website Thai massage Hoogezand online!

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem eens contact op en wie weet kan ik u ook verder helpen!

Rik Maagd