KwispelMaatje website

Een website voor Manon, die met met haar hondjes Milo en Diesel kinderen (en volwassen) therapeutisch begeleidt. (binnenkort online)

Project

KwispelMaatje website

De opdrachtgever

Manon is een sympathieke therapiehond begeleidster die met haar labradoodles Milo en Diesel het verschil wil maken. Ze begeleidt kinderen om te gaan met faalangst, weerbaarder te worden en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ook helpt ze mensen die angst voor honden hebben en traint en coacht ze gezinnen die een therapiehond in huis hebben.

Het doel

Manon wil graag een website waarbij de bezoekers niet alleen informatie over therapiehond begeleiding kunnen vinden, maar waar ze ook terecht kunnen voor haar trainingen en coachings sessies. Een website die duidelijk en overzichtelijk is en waarbij bezoekers direct in contact kunnen treden met haar bedrijf KwispelMaatje.

Project

Resultaat

De website is op dit moment nog in ontwikkeling. Het enthousiastme en de drive om van haar bedrijf een succes te maken maakt het een zeer leuk project om te mogen doen. Manon is duidelijk in wat ze terug wil zien in de website en dat maakt het ontwikkelproces en de samenwerking zeer prettig!

Duidelijke structuur en kleurenpallet uit logo (sneak preview)

Kwispelmaatje home
Manon wil graag een website in de style en kleuren van het logo van KwispelMaatje. Daarnaast is het voor haar belangrijk dat de coachingstrajecten en cursussen van KwispelMaatje goed naar voren komen in zowel tekst als beeld. Duidelijk, kort en bondig.

Directe contact knoppen in footer en contactformulier (sneak peak)

Ik heb een contactformulier ontwikkeld voor manon waarmee bezoekers contact met haar kunnen opnemen. In het formulier kunnen de diverse cursussen worden gekozen. Ook zijn er in de footer onderaan elke pagina directe knoppen opgenomen waarmee Manon kan worden benaderd via de app, telefoon en e-mail.