Matthijs’ Vloeren website

Een website waar de kwaliteiten van de vloerspecialist van Noord Nederland uitstekend naar voren komen!
matthijs vloeren

Project

Matthijs’ Vloeren website

De opdrachtgever

Bij Matthijs kan je terecht voor marmoleum, PVC vloeren, tapijt en vinyl. Daarnaast is hij gespecialiseerd in decoratief werk. Na meer dan 20 jaar ervaring te hebben opgedaan in zowel project- als woningstoffering is hij in 2016 gestart met Matthijs’ Vloeren. Hij vond het tijd worden voor een professionele site, waar hij zijn klanten ook online op een goede manier kan bedienen! Een leuke klus voor RikiMedia!

Het doel

De oude website van Matthijs’ Vloeren was gemaakt met oude software en zag er gedateerd uit. Matthijs wilde dat ik voor hem een website maakte met een stoer en modern design. Hij wilde graag de focus leggen op zijn kwaliteiten als vloerenspecialist en wilde de klant een duidelijke en mooie inkijk geven in de mogelijkheden die hij biedt voor een mooie vloer en de projecten die hij allemaal heeft gedaan. (De site is op dit moment volop in ontwikkeling)
matthijs vloeren

Project

Resultaat

De site is op dit moment volop in ontwikkeling en samen maken we er een pracht website van. Stay tuned

Contact formulier en de footer met knoppen (sneak preview)

Contactmogelijkheden onderaan elke pagina en in de footer knoppen waarbij men direct contact kan opnemen met Matthijs.
matthijs formulier

Woninginrichting aan huis (sneak preview)

Matthijs komt met zijn mobiele showroom eerst bij je langs voor een goed gesprek en een eerste indruk, waardoor hij een gepaste offerte kan uitbrengen. Dit wil hij ook goed tot uiting laten komen op zijn nieuwe website.
woninginrichting aan huis