Website en tshirts voor Drie Maan Autoschade

Webdesign & ontwikkeling

Website en tshirts voor Drie Maan autogroep uit Nieuwe Pekela.

Na de verhuizing naar de nieuwe locatie wilde Ilyas niet alleen een nieuwe website maar wilde ook graag een totale rebranding van zijn bedrijfsidentiteit. Van een nieuw logo & huisstijl tot aan de reclameuitdrukkingen op zijn pand en kleding. We hebben samen een nieuwe frisse identiteit bedacht, waarbij zijn achtergrond, kwaliteit en kennis perfect naar voren komen. Dit hebben we onder meer doorgevoerd in de nieuwe folder, brochure en sticker ontwerpen.
Project

Website ontwikkeling Drie Maan Autoschade

Opdrachtgever:

Ilyas Korkmaz

Datum:

Februari/Maart 2022

Website:

Het Resultaat

De website heeft een frisse look en feel en neemt de bezoeker mee langs alle diensten die Drie Maan te bieden heeft. Om de uitstekende services van Ilyas en de mannen van Drie Maan te laten zien is er een blogpagina geintegreerd waarbij de projecten goed in beeld worden gebracht. Als bezoeker wordt je meegenomen in de interessante, leuke en veelzijdige projecten van deze mooie onderneming. Leuk bovendien om voor deze rasondernemer een website en tshirts te mogen bedrukken. Bezoek de website en maak kennis met Ilyas en Drie Maan Autogroep! Het beste autoschadeherstel bedrijf van Oost- Groningen!
nummer 1 rikimedia
T-shirts en vinyl stickers

Voor Drie Maan heb ik vinylstickers in diverse formaten ontwerpen en maken. Ook heb ik bedrijfskleding voor zijn bedrijf bedrukt. Zodat de mannen van zowel de carcleaning als schadeherstel afdelingen er weer prima bij lopen! Er is gekozen voor een borstlogo aan de voorkant en een logo op de achterkant van het shirt. Wil je ook net als Ilyas bedrijfskleding van RikiMedia? Neem dan eens contact op voor meer informatie. Dan zorg ik ook voor goede shirts voor jou!

website en tshirts driemaan nieuwe pekela
Folders Permanent Coating

Permanent coating is fantastisch voor je auto. En bij Drie Maan zijn ze gespecialiseerd in het aanbrengen van deze extra coating voor je lak laag op de auto. De coating die Ilyas en zijn medewerkers aanbrengen op uw auto is weersbestending, kwalitatief top en duurzaam. Hoog tijd om deze service in een mooie folder te drukken! Leuk om te doen en interessant om erachter te komen hoe mooi de lak op je auto kan blijven met deze coating!

Flyer drie maan

Reactie opdrachtgever

Ik ben blij met de nieuwe website, kleding en folders die RikiMedia heeft ontworpen. Hij mag ook mijn website onderhouden en de samenwerking is prima.

Ilyas

Andere recente website projecten

Website Vannisa

Website ontwikkeling Vannisa

Website BenB bouwonderneming

Website design, nieuwe bedrijfskleding en huisstijl.

Website Buitengewoon Kids

Restylen website Buitengewoon Kids uit Appelscha.

Website & Logo Autorijschool Hoogezand

Website en logo ontwikkeling Autorijschool Hoogezand

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem eens contact op en wie weet kan ik u ook verder helpen!

Rik Maagd