Website Julia’s Kibbekule

Een website voor:

Julia & Tsjalle die samen een superfijn logeerhuis runnen.

Julia & Tsjalle zijn in het mooie pittoreske Zanhuizen een logeerhuis begonnen, waar ze kinderen met een zorgvraag opvangen. Ze vroegen mij om een logo te ontwerpen en tevens een website te bouwen, waarbij de kernwaarden, mogelijkheden en uitstekende faciliteiten die ze bieden goed naar voren komen.
Project

Website ontwikkeling Julia's Kibbekule

Opdrachtgever:

Julia Kok - De Callonne

Datum:

Januari 2022

Website:

Het Resultaat

Na een leuk creatief proces met veel input van Julia is er een website gecreeerd die precies het karakter en de uitstraling weergeeft van Julia’s Kibbekule. Met een duidelijke weergave van mogelijkheden die ze bieden en alle activiteiten die ze met hun clienten doen. Hiervoor is er een blog ontwikkeld die tevens gekoppeld is aan de social media kanalen. Hoewel de site gebruiksvriendelijk en goed bij te houden is, hebben Julia & Tsjalle gevraagd of ik naast het reguliere onderhoudsabbonement, ook de blogpagina en verdere contentveranderingen wil bijhouden. Waarbij ik veel creatieve ruimte krijg en de bezoeker een mooie en goede impressie kan geven van dit leuke bedrijf.
Logo & Huisstijl
Bedrijfskleding & Totebags

Reactie opdrachtgever

Voor ons logeerhuis heeft Rik het Logo de huisstijl en de website ontworpen. Ook heeft hij leuke bedrijfskleding ontworpen en denkt hij op alle vlakken mee om ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten! Rik houdt voor ons ook de website perfect bij, waardoor wij ons kunnen richten op de kinderen die wij begeleiden.

Julia & Tsjalle

Andere recente website projecten

Website BenB bouwonderneming

Website design, nieuwe bedrijfskleding en huisstijl.

Website Buitengewoon Kids

Re styling website Buitengewoon Kids.

Website & Logo Autorijschool Hoogezand

Website en logo ontwikkeling Autorijschool Hoogezand

Thai Massage Hoogezand

Website, Logo en nieuwe huisstijl voor Thai massage Hoogezand

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem eens contact op en wie weet kan ik u ook verder helpen!

Rik Maagd