Website ontwerp Julia’s Kibbekule

Webdesign & ontwikkeling

Een website ontwerp en nieuw logo voor het logeerhuis van Julia & Tsjalle

Julia & Tsjalle zijn in het mooie pittoreske Zandhuizen een logeerhuis begonnen, waar ze kinderen met een zorgvraag opvangen. Ze vroegen mij om een logo te ontwerpen en tevens een website te bouwen, waarbij de kernwaarden, mogelijkheden en uitstekende faciliteiten die ze bieden goed naar voren komen.
Project

Website ontwerp | Nieuw Logo | Kleding

Opdrachtgever:

Julia Kok - De Callonne

Datum:

Januari 2022

Website:

Het Resultaat

Na een leuk creatief proces met veel input van Julia is er een website gecreeerd die precies het karakter en de uitstraling weergeeft van Julia’s Kibbekule. Een website ontwerp met een duidelijke weergave van de mogelijkheden die ze bieden en alle activiteiten die ze met hun clienten doen. Hiervoor is er een blog ontwikkeld die tevens gekoppeld is aan de social media kanalen. Hoewel de site gebruiksvriendelijk en goed bij te houden is, hebben Julia & Tsjalle gevraagd of ik naast het reguliere onderhoud, ook de blogpagina en verdere contentveranderingen wil bijhouden. Waarbij ik veel creatieve ruimte krijg en de bezoeker een mooie en goede impressie kan geven van dit leuke bedrijf.
nummer 1 rikimedia
Logo & Huisstijl

Naast het website ontwerp en het bedenken van het logo heb ik voor Julia's Kibbekule ook t-shirts en tasjes mogen ontwerpen en drukken.

kibbekule show
Bedrijfskleding & Totebags

Vor het bedenken van een goed website ontwerp, heb ik eerst een logo bedacht dat perfect aansluit bij zowel de zakelijke als de persoonlijke identiteit van dit leuke bedrijf. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mooi logo waarin de prachtige accomodatie, de natuurrijke omgeving en de warme persoonlijkheid van Julia & Tsjalle mooi naar voren komen.

julia's kibbekule showcase 2

Reactie opdrachtgever

Voor ons logeerhuis heeft Rik het Logo de huisstijl en de website ontworpen. Ook heeft hij leuke bedrijfskleding ontworpen en denkt hij op alle vlakken mee om ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten! Rik houdt voor ons ook de website perfect bij, waardoor wij ons kunnen richten op de kinderen die wij begeleiden.

Julia & Tsjalle

Andere recente website projecten

Website Vannisa

Website ontwikkeling Vannisa

Website BenB bouwonderneming

Website design, nieuwe bedrijfskleding en huisstijl.

Website Buitengewoon Kids

Restylen website Buitengewoon Kids uit Appelscha.

Website & Logo Autorijschool Hoogezand

Website en logo ontwikkeling Autorijschool Hoogezand

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? Neem eens contact op en wie weet kan ik u ook verder helpen!

Rik Maagd