Kledinglijn voetbalschool FSD

Voor dé voetbalschool Footballskills Drenthe, heb ik een casual kleding lijn mogen ontworpen.
FSD nummer tien

Project

Kledinglijn voetbalschool FSD

De opdrachtgever

Footballskills Drenthe wil de deelnemers van de voetbalschool en andere voetbal liefhebbers goede en originele kleding aanbieden. Zo is er speciaal samen met Combi Sport Beilen een nike tenue samengesteld, voorzien van het logo en de naam van de voetbalschool, die deelnemers tegen en gereduceerd tarief kunnen aanschaffen. Naast het combipakket wilde Niels ook een originele en leuke collectie shirts uitbrengen waarin de jeugd kan shinen op de pleintjes en straten van Midden- Drenthe. 0593 de gékste!

Het doel

Footballskills Drenthe wil de deelnemers van de voetbalschool en andere voetbal liefhebbers goede en originele kleding aanbieden. Zo is er speciaal samen met Combi Sport Beilen een nike tenue samengesteld, voorzien van het logo en de naam van de voetbalschool, die deelnemers tegen en gereduceerd tarief kunnen aanschaffen. Naast het combipakket wilde Niels ook een originele en leuke collectie shirts uitbrengen waarin de jeugd kan shinen op de pleintjes en straten van Midden- Drenthe.
T-shirt Footballskills Drenthe schoen

Project

Resultaat

Samen met eigenaar Niels hebben we een collectie shirts bedacht die aansluiten bij de regio, de identiteit van de voetbalschool en waarin de kinderen met trots zullen lopen in Beilen en omstreken.

0593 de gékste!

t shirt 0593

Footballskills Drenthe matter!

T-shirt Footballskills Drenthe