Reclame

Creatieve vormgeving en drukwerk

Ik ontwerp onder meer stickers, flyers, folders, visitekaartjes, auto- en raambelettering en bedrijfskleding. Van ontwerp tot drukwerk, ik neem je graag alle zorg uit handen!

Op de weg

In je pand

Op je kleding

Herkenbare reclame in je eigen huisstijl

De identiteit en grafische vormgeving vormen een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Bij mijn reclame ontwerpen houd ik dan ook altijd rekening met de huisstijl. Het moet opvallen en daar zorg ik voor! Op de weg, in je pand en kleding. 

Doordat ik de stickers zowel ontwerp als produceer zijn de lijntjes kort, is er veel persoonlijk contact en aandacht. Jouw reclameuitdrukkingen worden dan ook van ontwerp tot verzending in goed overleg gerealiseerd.

Reclame sticker

Op de weg

Auto reclame

Voor een ondernemer bevindt de potientele klant zich elke dag in het dagelijks verkeer. Op de snelwegen en in de dorpen en steden! Daarom is het gebruiken van reclame op je auto een zeer efficiënte wijze van reclame maken. Het is dan ook slim hierin te investeren. Ik help je graag mee om je zichtbaarheid op de weg te vergroten!

Reclame op auto's

Bestickeren van je voertuig

Kies ook voor bestickering van je bedrijfsvoertuig! Het is een traditionele, simpele en zeer doeltreffende wijze van autoreclame. Bovendien is het bestickeren van je auto relatief voordelig. Het is maar een kleine investering die zijn geld zeker waard zal zijn!

Ik ontwerp en produceer graag voor jou je bestickering van je bedrijfsvoertuig. Jij levert de bestanden in de juiste formaten, en RikiMedia zorgt voor de plakletters of stickers.

Voordelen voertuigstickers

Kosten stickers op je voertuig

Bestickeren en beletteren is maatwerk. Elke auto of bus heeft weer een ander formaat. Ook ligt het aan de wensen van de klant. Kies jij voor een naam en telefoonnummer op een auto, dan kost dit maar enkele tientjes. Wil je ook je logo op je auto laten bestickeren, dan zijn de kosten groter. Ook het formaat van de stickers en de afwerking hebben invloed op het kostenplaatje. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van voertuig bestickering. 

De kosten zijn afhankelijk van;

In je pand

Maak je zichtbaar op je ramen, muren en deuren

Ik ontwerp en produceer graag  jouw zichtbaarheid in  je kantoor, bedrijfspand of winkel. RikiMedia print de mooiste reclameontwerpen met de beste flex en andere speciaal ontwikkelde folies. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te bevestigen op bijvoorbeeld je ramen en deuren.

Free Wall Decal - Sticker Mockup PSD File

Muurstickers

Met muurstickers van RikiMedia geef je je kantoor binnen enkele minuten een frisse uitstraling. De stickers zijn contour gesneden, eenvoudig zelf aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen. Door de zeer dunne, flexibele vinyl folie lijkt het alsof je je reclameuiting op je muur hebt geschilderd!

vinylauto

Vinyl belettering

Je bedrijfsnaam op je ramen, muren of bedrijfsbus? Maak dan gebruik van de op maat gemaakte dikke, duurzame plakletters van RikiMedia. Plak de letters van vinyl op een gladde achtergrond , verwijder voorzichtig de achterkant en wrijf er even stevig overheen. Verwijder hierna voorzichtig de transfertape en geniet van je ontwerp.

raamstickers

Raamstickers

Maak reclame door het gebruik van raamstickers. De stickers worden in spiegelbeeld gedrukt op transparant vinyl en zijn hierdoor leesbaar aan de plakkende kant. De kleeflaag is aan de voorkant, zodat ze aan de binnenkant van een raam kunnen worden geplakt. Ideaal voor bijvoorbeeld winkeletalages. Zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar!

Mix_of_round_sitckers_collection_mockup.png

Vloerstickers

Door vloerstickers te gebruiken kan je de aandacht van je klanten trekken. Of wijs ze met gebruik van vloerstickers op bijvoorbeeld de huis en/of corona regels. Vloerstickers van vinyl zijn veelzijdig en worden voor vele doeleinden gebruikt. Vloerstickers kunnen jaren mee. Heb je de vloerstickers nodig voor een tijdelijk evenement? Kies dan voor afneembare vloerstickers die, eenvoudig te verwijderen zijn als je ze niet meer nodig hebt.

Op je kleding

Jouw logo en reclame op je kleding!

RikiMedia bedrukt je logo of reclame uitdrukking graag voor je op je kleding. Ik maak gebruik van de beste textielfolies, speciaal gemaakt voor stof. 

Denk hierbij aan t-shirts, truien, schorten en stoffen tassen. Na het kiezen van de juiste folie en het uitsnijden van het ontwerp, wordt deze met een transferpers op het kledingstuk geperst.

T-shirt Footballskills Drenthe schoen
T-shirt Footballskills Drenthe

Logo of reclame op je kleding

Bedrijfskleding bedrukken biedt veel voordelen. Het zorgt er niet alleen voor dat jij en je personeel er netjes bijlopen, het zorgt ook voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf. 

Voordelen bedrijfskleding;

Waarom reclamestickers van RikiMedia?

Eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen

De stickers van RikiMedia zijn makkelijk aan te brengen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

De stickers van RikiMedia zijn voordelig (ook omdat je ze zelf kunt aanbrengen) en van uitstekende kwaliteit.

Duurzaam en natuurlijk weersbestendig

De reclamestickers zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik.

Maak een afspraak

Interesse in een mooie website of webshop, nieuw logo of reclame stickers? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie!