Stickers & Belettering

Ik ontwerp ook graag jouw

Stickers

driemaan stickers
Een sticker laten maken

Je kan bij mij terecht voor allerlei soorten stickers en belettering. Ik ontwerp simpele stickers voor je winkel, (zoals bijvoorbeeld de openingstijden of een prijslijst), tot  belettering van je bedrijfsauto. Van goedkope (tijdelijke) stickers voor promotionele doeleinden op beurzen enz tot duurzame buitenstickers met een lange levensduur.

Een sticker laten maken

Waarom stickers en belettering van RikiMedia?

Formaten & aantallen

Ik ontwerp alle formaten stickers, van hele kleine stickers tot grote formaten. Zelf kan ik stickers tot 40 cm uitsnijden/produceren en werk ik voor de grotere ontwerpen samen met een bedrijf dat alle formaten kan produceren .

Voor binnen

Voor de stickers voor binnengebruik maak ik gebruik van een monomeervinyl. Dit vinyl heeft een niet-doorschijnende lijmlaag, en de stickers kunnen naar voorkeur op een witte of een transparante ondergond geproduceerd worden.

Voor buiten

Stickers voor buitengebruik zijn duurzamer. Niet alleen het materiaal waar de sticker op gedrukt wordt is anders (polymeer), maar ook de afwerking. De stickers gaan minimaal 7 jaar mee.

Upload je bestand of logo

En stel je sticker samen

Wil je ook op een goede manier opvallen bij je doelgroep? Met een professionele vinylsticker of bijvoorbeeld een vloer of muursticker lukt dat al snel en kan je je ook goed onderscheiden van de concurrent! 

Meer informatie over

Stickers ontwerpen

Mocht je meer informatie willen over de stickers die ik kan ontwerpen en maken, kan je altijd even contact met opnemen. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Recente sticker projecten

Recent werk

Vinyl (logo) stickers voor grasbaan kampioen 2022 Frank Hamming

Vinyl stickers wagenpark Drie Maan carcleaning

Vinyl stickers Ervaar Water

Vloer en andere leuke stickers voor Julia's Kibbekule