Veel gestelde vragen

Hoe kan ik je verder helpen?​

punten op de i rikimedia
veel gestelde vragen

Webdesign & ontwikkeling

Ik maak WordPress websites die werken! Wil jij ook een mooie, gebruiksvriendelijke WordPress website? Of webshop? Ik help je graag verder!

huisstijl icoon

Grafisch design

Een professioneel logo en een volledige huisstijl schept vertrouwen in een bedrijf, producten en/ of diensten. Het bepaalt voor een groot deel het gezicht van een bedrijf en zijn voor klanten vaak de eerste kennismaking met een onderneming

veel gestelde vragen

Branding

Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Ik bouw graag aan jouw merk in de vorm van bijvoorbeeld merchandise: fysieke producten waarop het logo wordt geprint of geborduurd. Promotieartikelen zoals pennen, kleding, sleutelhangers en relatiegeschenken.

Veel gestelde vragen

Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen over mijn werkwijze.

Wat zijn de kosten voor een website of webshop?

Ik bied 2 pakketten aan. Een Basis website, waarbij je kan kiezen uit een aantal concepten, is 799,- euro. Het Premium pakket, waarbij ik een website qua design volledig op maat voor je ontworp is te verkrijgen voor 1299,- euro. Dit is ook de prijs die ik vraag voor een gemiddelde webshop. 

Kan ik zelf mijn website bewerken?

Natuurlijk kan dat! De websites die ik ontwerp en maak zijn altijd aan te passen. Doordat ik gebruik maak van de nieuwste software, is het voor de klant heel simpel om zelf teksten, foto’s en andere inhoud op de website te plaatsen. Bijna alles is aan te passen, als je dat wilt en nodig vindt!

Wie is de eigenaar van de website of webshop?

Jij als klant bent de eigenaar van de website en andere producten die we leveren. Ik kan de website zo inrichten dat de klant alle rechten krijgt en mij als administrator kan verwijderen. Jij betaalt als klant voor de website, dus ben jij de eigenaar! Het enige wat ik graag wil is dat ik de website in mijn portfolio mag plaatsen. 

Hoe lang duurt het voor een website of webshop gebouwd is?

Ongeveer 1 maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat er moet gebeuren. Door de tussentijdse revisies en evaluatiemomenten kan het soms een wat langer traject zijn om de website perfect te maken. 

Wat zijn de kosten voor een Logo & Huisstijl

De kosten voor een logo ontwerp bedragen €125,- Hiervoor krijgt u een origineel logo dat bij u en uw bedrijf past. In alle benodigde formaten. Ook kan je bij mij terecht voor het ontwerp van een huisstijl (visitekaartjes etc). Je kan ook het totaal pakket nemen. De kosten hiervan zijn €175,-

Wat zijn de kosten van een onderhouds abonnement

Ik bied onderhoud van uw site al aan voor €20,- per maand. Hierbij zorg ik ervoor dat alle benodigde plugins worden geupdate, uw site goed beveiligd is en er backups worden gemaakt. Zodat uw gegevens nooit verloren gaan. 

Wat staat er in het onderhouds rapport

Je ontvangt van mij maandelijks een rapport met daarin alle informatie van de werkzaamheden/updates die ik heb verricht. Details over de uitgevoerde updates, backups, optimalisaties, beveiligingsinformatie en analysegegevens.

Zit ik vast aan een lang contract?

Je kan je onderhoudsabonnement elk moment opzeggen, waarna de diensten en bijbehorende kosten de maand erna stopgezet worden.

puntjes op de i rikimedia
review julia
Klantreview

Hoe klanten mijn dienstverlening ervaren.

aanhaliungstekens

Rik heeft mij fantastisch op weg geholpen met de online en offline identiteit van de voetbalschool. Hij doet altijd een stapje meer dan nodig en we laten dan ook het volledige beheer van de website door RikiMedia doen. 

Niels
Footballskills Drenthe