Vormgeving

Logo's & huisstijlen

Het logo en de huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van een bedrijf en zijn voor klanten vaak de eerste kennismaking met een onderneming. RikiMedia ontwerpt met veel plezier een logo en huisstijl waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt!

Logo design

Huisstijl design

Logo + huisstijl

Huisstijl

Huisstijl design

"Een goede huisstijl zorgt voor eenheid, vergroot de betrouwbaarheid en draagt bij aan de herkenbaarheid van je bedrijf"

Een krachtige en herkenbare huisstijl

In de basis is een huisstijl het ontwerp van visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Maar tegenwoordig wordt een huisstijl ontwerp natuurlijk veel breder ingezet. Denk hierbij aan het toepassen op autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, folders. De ‘online’ kant van het inzetten van een goede huisstijl is steeds belangrijker geworden. Ook op je website en de sociale media kanalen dient je huisstijl en natuurlijk ook je logo consistent en goed weergegeven te worden!

Een huisstijl van RikiMedia;

Een logo laten maken

Een goede eerste indruk maken is het halve werk, wordt wel eens gezegd. Aangezien het logo meestal zorgt voor de eerste indruk, is het belangrijk om een mooi, slim en creatief logo te hebben. Het moet jouw onderneming en persoonlijkheid perfect uitbeelden. Een goed en doordacht logo wekt nieuwsgierigheid op van klanten en kan als een magneet publiek naar je (online) winkel trekken.

Een logo van RikiMedia;

Logo Design

Een huisstijl dat bij je past

En een logo dat bij je hoort!

RikiMedia ontwerpt met veel plezier een logo en huisstijl waarmee jij een verpletterende (eerste) indruk maakt! We ontwerpen net zo lang tot jij tevreden bent met het resultaat. 

€119

Logo design Pakket

€159

Logo & huisstijl design pakket

Logo pakket

Bij het logo pakket krijg je een professioneel en uniek logo ontwerp, waarmee je jezelf onderscheidt. Met jouw input over je bedrijf en de creativiteit van RikiMedia, zorgen we samen voor een slim, doordacht en prachtig vormgegeven logo, wat klanten aantrekt. Je kan kiezen uit enkele ontwerpen en gedurende het ontwerp proces kan je correcties laten doorvoeren. 

Een logo pakket bevat o.a.

Logo + Huisstijl pakket

Met het logo + huisstijl pakket zorg je ervoor dat je identiteit en uitstraling zichtbaar en tastbaar wordt. Ik zorg voor een uniek en professioneel logo en daarbij ontwerp ik ook je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Hierdoor kan je er zo mee naar de drukker. Ook kan je natuurlijk je ontwerpen direct door RikiMedia laten bedrukken! 

Een logo & huisstijl pakket bevat o.a.

Waarom een huisstijl en logo van RikiMedia?

Volledig eigendomsrecht

Het logo is jouw eigendom. Je krijgt de volledige gebruikersrechten en kan ermee doen wat je wilt.

Alle bestandsformaten

De ontwerpen worden in alle gangbare bestandsformaten geleverd, waaronder vector! 

Waar voor je geld!

Bij RikiMedia krijg je waar voor je geld. Je betaald realistische prijzen en pas na volledige tevredenheid.

Vormgeving van RikiMedia

Altijd in jouw huisstijl!

Maak een afspraak

Interesse in een mooie website of webshop, nieuw logo of reclame stickers? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie!