Website onderhoud

Elke website verdiend een goed onderhoud!

Blijf veilig en up to date

website onderhouden
Premium Beveiliging

Zorg er voor dat je website altijd goed beveiligd is. De tijd is voorbij dat je zonder een goed onderhoud aan je zakelijke website weg komt. Ik zorg voor volledige beveiliging en bescherming tegen ongewenste bezoekers. 

Periodieke Back ups & updates

Er worden periodieke back ups gemaakt van de website waardoor je altijd kunt terugvallen op een eerdere versie. Je moet er toch niet aan denken dat alles in 1 keer weg is en je opnieuw kan beginnen! Ook de plugins die de site draaiende houden worden voor je geupdate

Content is key

Alleen met goede en actuele content zal jouw site niet alleen goed bekeken worden, maar ook zal de bezoeker eerder in actie komen. Wanneer je hiervoor geen tijd of zin heeft, neem ik dat graag uit jouw handen.

Waarom een
onderhouds abonnement

Het internet is tegenwoordig verre van een veilige wereld voor websites. De kans wordt steeds groter dat er iets kan gebeuren met je website als deze niet periodiek ge-update wordt en de beveiliging niet op orde is. Ik ontzorg je graag in het beheer van je website. Dan hoeft jij je niet meer zorgen te maken en kan je je zich richten op datgene waar je passie en expertise ligt, je bedrijf!

Veiligheid

Ik zorg voor volledige beveiliging en bescherming tegen ongewenste bezoekers. 

Tijdbesparend

Geef het (technische) onderhoud van je website uit handen en richt je op je eigen passie: je bedrijf!

Kennis

Ik heb alle kennis in huis die nodig is om ook jou site vbeilig, up to date en actueel te houden! 

Blijf up to date met de

Onderhouds Pakketten

Het onderhouden van je website is zeer belangrijk. Je website is je (online) visitekaartje en daarom moet niet alleen alles er goed verzorgt uitzien, het moet ook voor bezoekers van de website veilig zijn. Ik ontzorg je graag bij het onderhoud van je website!

Maandelijks onderhouds rapport

Je krijgt van mij elke maand een inzicht in de werkzaamheden die ik heb verricht in de vorm van een onderhouds rapport.

Onderhouds gegevens

In het onderhoudsrapport staan alle beveiligings-scans, plugin updates, back-ups van je website en optimalisaties die ik heb uitgevoerd vermeldt, zodat je goed op de hoogte bent van alle werkzaamheden die er zijn uitgevoerd om jouw site veilig en actueel te houden.

Analytische gegevens

Ook staan in het onderhoudsrapport de analytische gegevens van je website vermeldt. Het aantal bezoekers, de meest bezochte pagina’s en nog veel meer gegevens omtrent jouw website. Kortom een analytisch verslag van je website.

Laat mij ook jouw website veilig en up to date houden!