Website Pakketten

Betaal alleen wat je nodig hebt.

Bij RikiMedia kan gekozen worden uit een basis en een premium pakket, waardoor je krijgt en betaald wat je nodig hebt. Ook kan ik natuurlijk een volledig op maat gemaakte website voor je ontwerpen met alle functionaliteiten die nodig zijn om uw bedrijf optimaal te presenteren.

Basis pakket

Wanneer je een eenvoudige website nodig hebt zonder al te veel toeters en bellen, kan je kiezen voor het basis website pakket. Bij dit pakket kies je 1 van de concepten die ik eerder heb ontworpen. Je levert zelf de inhoud, zoals foto’s, video’s en logo’s aan en ik vul maximaal 5 pagina’s voor je in het door jou gekozen ontwerp. Wil je toch enkele extra functionaliteiten die buiten het basispakket vallen, is dit altijd mogelijk tegen een meerprijs. Kijk dan ook naar het premium website pakket!

Premium pakket

Een premium website wordt qua ontwerp volledig op maat gemaakt. De website bevat veel extra functionaliteiten zoals een offerte of afspraak formulier en een mooie fotogalerij. Jij levert de inhoud en ik vul maximaal 10 pagina’s voor je. Ook zorg ik voor bijvoorbeeld een volledig ingericht google bedrijfsprofiel! Dit pakket is dan ook uiterst geschikt voor ondernemers in het MKB.

Kwaliteit voor een nette prijs

Je levert zelf de inhoud, zoals foto’s en video’s, en ik ontwerp voor jou een webshop waarbij al je wensen en behoeften centraal staan! Natuurlijk kan ik je ook helpen met een volledig op maat gemaakte website of webshop, waarbij ik ook de inhoud verzorg. Kijk in dat geval eens naar een maatwerk website van RikiMedia en de voordelen hiervan!

Basis

Pakket

€799,-
WordPress CMS
Max. 5 pagina's
Geschikt voor tablet en mobiel
Goed te vinden op het internet
Koppeling Google analytics
Google maps integratie
Social media knoppen
Bel knoppen
Elementor page builder
Overige functies zijn meerwerk

Premium

Pakket

€1299,-
Alle Basispakket onderdelen
Max. 10 pagina's
SEO optimalisatie via plugin
Offerte/ afspraken formulieren
Meerdere gebruikers mogelijk
Google bedrijfsprofiel
Directe bel/app en mail knoppen
Overige functies zijn meerwerk

Webshop

Pakket

€1299,-
WordPress CMS
Woo Commerce integratie
Max. 10 pagina's
Max 35 producten
E-Commerce integratie via oa google analytics
Betaalkoppelingen
Inrichten menustructuur
Inrichten Pagina's
Inrichten categorieen
Koppeling voorraadsysteem

Kwaliteit voor een nette prijs!

Website op Maat

Wanneer je alles uit handen wil geven qua design, inhoud en commercie, help ik je hier graag mee. De website wordt dan volledig naar jouw behoeften en wensen ingericht. Met een maatwerk website zijn de mogelijkheden eindeloos en krijgt uw website een volledig uniek karakter. Ook de content (inhoud) wordt bij een maatwerk website voor u gecreeërd.

Jouw bedrijf online ook optimaal zichtbaar maken? Maak  dan snel een afspraak!

Voordelen Maatwerk website

Bij een maatwerk website is je huisstijl tot in detail door te voeren, wat zorgt voor een unieke uitstraling!

Door het unieke karakter van een maatwerk website is de vindbaarheid van je website op de zoekmachines optimaal.

Een maatwerk website heeft veel te bieden. Van de wijze waarop de tekst en de afbeeldingen verschijnen tot hoe de knoppen eruit zien, alles is mogelijk!

Mijn tool kit om uw (online) van dienst te kunnen zijn.