Website pakketten

Betaal alleen wat je nodig hebt!

Bij RikiMedia kan je kiezen uit een basis en een premium pakket, waardoor je krijgt en betaald wat je nodig hebt. Ook kan ik natuurlijk een volledig op maat gemaakte website voor je ontwerpen met alle functionaliteiten die nodig zijn!

Basis pakket

Premium pakket

Maatwerk website

Het basis pakket

Wanneer je een eenvoudige website nodig hebt zonder al te veel toeters en bellen, kan je kiezen voor het basis website pakket. Bij dit pakket kies je 1 van de concepten die ik eerder heb ontworpen. Je levert zelf de inhoud, zoals foto’s, video’s en logo’s aan en ik vul maximaal 5 pagina’s voor je in het door jou gekozen ontwerp. Wil je toch enkele extra functionaliteiten die buiten het basispakket vallen, is dit altijd mogelijk tegen een meerprijs. Kijk dan ook naar het premium website pakket!

Het premium pakket

Een premium website wordt qua ontwerp volledig op maat gemaakt. De website bevat veel extra functionaliteiten zoals een offerte of afspraak formulier en een mooie fotogalerij. Jij levert de inhoud en ik vul maximaal 10 pagina’s voor je. Ook zorgt ik voor bijvoorbeeld een volledig ingericht google bedrijfsprofiel! Dit pakket is dan ook uiterst geschikt voor ondernemers in het MKB. 

De website pakketten van RikiMedia

Bij RikiMedia kan je kiezen uit een basis en een premium pakket, waardoor je krijgt en betaald wat je nodig hebt. Ook kan ik natuurlijk een volledig op maat gemaakte website voor je ontwerpen met alle functionaliteiten die nodig zijn!

€799

Basis Pakket

Een door RikiMedia ontwikkeld basis concept, waarbij je kan kiezen uit meerdere ontwerpen en waarbij je zelf de inhoud van bijvoorbeeld fotos aanlevert.

€1299

Premium pakket

Je levert zelf de inhoud aan en ik ontwerp voor jou een volledig op maat gemaakte design waarbij al je wensen en behoeften centraal staan

Een website op maat

Natuurlijk kan je bij RikiMedia ook terecht voor een website op maat. Wanneer je alles uit handen wil geven qua design, inhoud en commercie, help ik je hier graag mee. De website wordt dan volledig naar jouw behoeften en wensen ingericht. Met een maatwerk WordPress website zijn de mogelijkheden eindeloos en krijgt je website een volledig uniek karakter. Ook de content (inhoud) wordt bij een maatwerk website voor je gecreeërd.

Wil jij jouw bedrijf online optimaal zichtbaar maken, maak  dan snel een afspraak!

Kosten website op maat

De kosten van een op maat gemaakte website zijn van te voren niet vast te stellen. De prijs is afhankelijk van de functionaliteiten die nodig zijn en de tijd die er in gestoken moet worden. Moet het bijvoorbeeld een meertalige website worden, of wil je complexe formulieren integreren, dan vallen de kosten hoger uit. Na een eerste inventarisatie van je wensen kunnen we natuurlijk al wel een indicatie geven van wat een dergelijke website jou zal gaan kosten. Ook tijdens het ontwerp en bouw proces worden de behoeften vaak bijgesteld, waardoor de kosten gedurende het project hoger kunnen worden. Ik zal tijdens het gehele proces altijd transparant zijn mbt de kosten. 

Voordelen website pakket RikiMedia

Uniek ontwerp en design

Uniek ontwerp en webdesign
Bij een maatwerk website is je huisstijl tot in detail door te voeren, wat zorgt voor een unieke uitstraling!

Zoekmachine optimalisatie

Door het unieke karakter van een maatwerk website is de vindbaarheid van je website op de zoekmachines optimaal.

Maatwerk functionaliteiten

Een maatwerk website heeft veel te bieden. Van de wijze waarop de tekst en de afbeeldingen verschijnen tot hoe de knoppen eruit zien, alles is mogelijk!

Ook een website van RikiMedia?