Webdesign

Websites & webshops

Ik bouw

Een website/shop voor iedere doelgroep

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen dat het ontzettend belangrijk is om een goede website te hebben. Dat is vandaag de dag niet meer dan vanzelfsprekend. Dat je website of webshop goed vindbaar en smartphone- en tabletvriendelijk moet zijn, is inmiddels ook niet meer dan logisch.

websites
julias kibbekule showcase
Websites

Ik ontwerp websites en shops die heel gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Uiteraard zorg ik voor een ontwerp waarbij jouw online presentatie past bij wie je bent, wat je doet en de doelgroep die je wilt bereiken.

Webshops

Webshops van RikiMedia worden gebouwd met WordPress icm de WooCommerce plugin. Dit is een voor WordPress ontwikkelde plug-in die voor zowel grote als kleine verkopers ideaal is om hun online verkopen te managen.

Onderhoud & beheer

Ik neem graag het beheer en onderhoud van uw website in handen. Dan kan jij je onbezorgd focussen houden met je bedrijf! 

driemaan showcase

WordPress

Beheer je eigen website zelf

Iedere website van RikiMedia wordt gebouwd met WordPress. Met behulp van het WordPress CMS (beheersysteem) kan iedereen eenvoudig zélf de website bijhouden. Er is geen kennis nodig van alle programmeertalen. De websites zijn uiterst geschikt voor bedrijven die hun klanten online kennis willen maken met hun identiteit, diensten en/of producten. 

Eenvoudig in gebruik

WordPress websites zijn makkelijk te beheren. Je kan gedateerde inhoud zelf  verwijderen of zelf nieuwe berichten of hele pagina’s toevoegen, teksten aanpassen of foto’s toevoegen/ verwijderen. 

Makkelijk uit te breiden

De websites zijn makkelijk uit te breiden indien nodig. Na oplevering van je website  zorg ik er voor dat je je site zelf weet te beheren met een duidelijke handleiding. Geen tijd, zin of kennis voor het noodzakelijke beheer? Ik ontzorg je graag!

Goed te vinden op internet

Websites gebouwd met WordPress zijn zoekmachine vriendelijk en hierdoor goed te vinden op het internet. De google algoritmes pikken snel de website op, als deze daarvoor is geoptimaliseerd. En daar zorg ik voor!

Webshops

De webshops van RikiMedia worden gebouwd met WordPress icm de WooCommerce plugin. Dit is een voor WordPress ontwikkelde plug-in die voor zowel grote als kleine verkopers ideaal is om hun online verkopen te managen. Naar schatting gebruikt WooCommerce al meer dan 50% marktaandeel van alle webshops wereldwijd. Daarmee is het op dit moment het meest gebruikte e-commerce platform en dat zegt natuurlijk genoeg over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het CMS (Content Management System).

Verras je klanten met een prachtige webshop. Ik ontwerp en maak voor jou een online winkel die een optimale klantervaring biedt. Ik creeer voor jou een extra verkoopkanaal dat nieuwe klanten aantrekt en de binding met je bestaande klantenkring nog groter maakt. 

Goed beheerssyteem

Krijg een goede inzage in je sales door het multifunctionele beheersysteem.

Betaalkoppeling

De webshop wordt gekoppeld aan betaalsystemen als iDeal, paypal etc.

Recente website projecten

Ook een uitstekend werkende en fraai vormgegeven website? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden. Die zijn er bij RikiMedia voor iedereen!

Website Vannisa

Website ontwikkeling Vannisa

Website Buitengewoon Kids

Restylen website Buitengewoon Kids uit Appelscha.

Website & Logo Autorijschool Hoogezand

Website en logo ontwikkeling Autorijschool Hoogezand

Website Thai Massage Hoogezand

Website Thai massage Hoogezand online!

Website en tshirts voor Drie Maan Autoschade

Website ontwikkeling Drie Maan Autoschade

Website ontwerp Julia’s Kibbekule

Website ontwerp | Nieuw Logo | Kleding