Webdesign

Professionele website of webshop laten maken

Ik ontwerp gebruiksvriendelijke, winstgevende, snelle en mooie WordPress websites en webshops die op elk apparaat uitstekend werken. 

Websites

Webshops

WordPress

We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen dat het ontzettend belangrijk is om een goede website te hebben. Dat is vandaag de dag niet meer dan vanzelfsprekend. Dat je website of webshop goed vindbaar en smartphone- en tabletvriendelijk moet zijn, is inmiddels ook niet meer dan logisch. Ik ontwerp websites en shops die heel gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Uiteraard zorg ik voor een ontwerp waarbij jouw online presentatie past bij wie je bent, wat je doet en de doelgroep die je wilt bereiken. 

websites & webshops

Websites

Pakketten en maatwerk websites

Ik maak WordPress websites die werken! Wil jij ook een mooie, commerciele, gebruiks en zoekmachine vriendelijke WordPress website? Ik help je graag verder! Betaal alleen voor wat je nodig hebt en kies voor 1 van de website pakketten van RikiMedia!

WordPress websites

Iedere website van RikiMedia wordt gebouwd met WordPress. De websites zijn uiterst geschikt voor bedrijven die hun klanten online kennis willen maken met hun identiteit, diensten en/of producten. Bij RikiMedia kan je kiezen uit diverse pakketten die aansluiten bij wat jij nodig hebt!

De websites zijn;

Website pakketten

Bij RikiMedia betaal je niet meer dan nodig. Wanneer je een simpele website nodig hebt, hoort deze natuurlijk niet zoveel te kosten als een uitgebreide website. Daarom kan je bij RikiMedia kiezen uit verschillende pakketten, waardoor je altijd krijgt (en betaald) wat je nodig hebt.

Website pakketten

Webshops

Het webshop pakket

Een webshop laten maken dat bij jouw bedrijf past? Bekijk dan direct het webshop pakket, of maak gewoon een afspraak! Dan kan ook jij binnen afzienbare tijd je klanten online voorzien van de service die men van jou gewend is!

Een webshop laten maken

De webshops van RikiMedia worden gebouwd met WordPress icm de WooCommerce plugin. Dit is een voor WordPress ontwikkelde plug-in die voor zowel grote als kleine verkopers ideaal is om hun online verkopen te managen.

Een webshop pakket van RikiMedia is

Webshop pakket

Verras je klanten met een prachtige webshop. Ik ontwerp en maak voor jou een online winkel die een optimale klantervaring biedt. Ik creeer voor jou een extra verkoopkanaal dat nieuwe klanten aantrekt en de binding met je bestaande klantenkring nog groter maakt. 

Een webshop pakket van RikiMedia is incl.

Webdesign

WordPress

Beheer je eigen website zelf!

Alle websites worden gebouwd met WordPress. Met behulp van WordPress kan je eenvoudig zélf de website bijhouden. Er is geen kennis nodig van alle programmeertalen. Ook kan je bij RikiMedia terecht voor het onderhoud van je website, zodat jij je zelf kan focussen op je bedrijfvoering.

WordPress CMS

Alle websites ontwerp ik eerst in Adobe XD en als dit ontwerp is goedgekeurd door jou, bouw ik de site vervolgens in WordPress. De laatste jaren is er een steeds grotere vraag naar WordPress websites. Het is dan ook op dit moment wereldwijd het populairste Content Management systeem. 

Een CMS is een content (inhoud) beheersysteem. Met een CMS kan je zelf je website aanpassen. Je kan gedateerde inhoud zelf  verwijderen of zelf nieuwe berichten of hele pagina’s toevoegen, teksten aanpassen of foto’s toevoegen/ verwijderen. 

Beheer je website zelf

Ik help je natuurlijk op weg om na oplevering van de website alles zelf te kunnen bijhouden. Ik richt je website zo in, dat je zelf de inhoud heel makkelijk en duidelijk kunt wijzigen. Ik lever een duidelijke handleiding en help je eventueel op weg om het systeem goed te leren kennen. Ook kan je zowel het technische (beveiligings en plug-in updates) als het inhoudelijke beheer uit handen geven. Dan zorg ik ervoor dat je website altijd up to date is! 

Enkele voordelen WordPress CMS

Reclame

Waarom webdesign van RikiMedia?

Uniek ontwerp en design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Zoekmachine optimalisatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Maatwerk functionaliteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper.

Maak een afspraak

Interesse in een mooie website of webshop, nieuw logo of reclame stickers? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie!