Over mij

Mijn verhaal

Ik ben na mijn studie online communicatie & multimedia design gestart als grafisch ontwerper en webdesigner, met als doel om ondernemers te helpen hun bedrijf online zichtbaar te maken.

Passie voor design

Na mijn opleiding bedrijfskunde en een langdurig dienstverband bij ING heb ik besloten om het roer om te gooien en datgene te gaan doen waar mijn echte passie ligt; het tot leven laten komen van creatieve ideeen in websites, logo’s en huisstijlen!

Mijn achtergond

Bij ING heb ik de opkomst van internet van nabij meegemaakt. Ik heb dan ook een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van internet, webcare en social media. Met deze expertise help ik ondernemers om meer uit hun internetkanalen te halen!

Wie ben ik

Mijn werkwijze

Hoe ik werk

Ik volg eigenlijk altijd dezelfde stappen als ik werk aan een designproject. Hierdoor kan ik alles goed overzien en organiseren en het creeert evaluatiemomenten met de opdrachtgever. Dit verschaft voor alle partijen duidelijkheid en zodoende kan elk project afgestemd worden op de wensen en ideeen van de opdrachtgever.

Wanneer ik van start ga met een project, ga ik eerst in gesprek en zal ik veel vragen stellen. Ik wil exact weten wat de klant precies wil en nodig heeft. Hierdoor krijg ik een helder beeld van de wensen en mogelijkheden en kan ik een product afleveren waar alle partijen blij van worden.

Na een grove inventarisatie van de wensen, behoeften en mogelijkheden, kan ik beginnen met het eerste gedeelte van de website. Indien het een groot project is, zal ik beginnen met een grove schets van hoe de website eruit komt te zien (wireframing). Hierbij gebruik ik nog geen kleuren, foto’s en stijl opties. Na overeenstemming met de klant zal ik doorgaan met het visuele ontwerp. Hierin worden wel de details toegevoegd en komt het concept tot leven.

Wanneer het ontwerp klaar is en de klant tevreden is met het hele concept, zal ik overgaan tot het installeren van Word Press en de benodigde plug-ins. Dit is ook het moment dat ik ga beginnen met het ontwerpen van de pagina’s. De klant zal van de voortgang op de hoogte worden gehouden door de previews die ik stuur. Dit verschaft ruimte voor feedback en aanpassingen en zal er voor zorgen dat de klant krijgt wat hij wil.

Nadat alle pagina’s zijn ontworpen in WordPress zal de klant een eind preview krijgen en deze wordt samen doorgenomen. De laatste details kunnen eventueel nog worden aangepast om de website perfect te maken. Hierna kan de website live en kan deze worden geoptimaliseerd voor Google.

Waar werk ik mee?

Software

Ik werk graag met de nieuwste en juiste software als ik werk aan een project. Dit zijn de software programma’s waar ik veelal mijn projecten mee ontwerp.

Veelgestelde vragen

F.A.Q

Vaak krijg ik dezelfde vragen gesteld. Hieronder vind je de meest gestelde vragen.

Natuurlijk kan dat! De websites die ik ontwerp en maak zijn altijd aan te passen. Doordat ik gebruik maak van de nieuwste software, is het voor de klant heel simpel om zelf teksten, foto’s en andere inhoud op de website te plaatsen. Bijna alles is aan te passen, als je dat wilt en nodig vindt!

Ik bied 2 pakketten aan. Een Basis website, waarbij je kan kiezen uit een aantal concepten, is 799,- euro. Het Premium pakket, waarbij ik een website qua design volledig op maat voor je ontworp is te verkrijgen voor 1299,- euro. Dit is ook de prijs die ik vraag voor een gemiddelde webshop. 

De meeste projecten waar ik aan werk zijn echter op maat gemaakte websites/shops waarvoor de prijs niet precies van te voren vast te stellen is. Deze op maat website wordt dan ook volledig naar de wensen en behoeften ingericht! 

Jij als klant bent de eigenaar van de website en andere producten die we leveren. Ik kan de website zo inrichten dat de klant alle rechten krijgt en mij als administrator kan verwijderen. Jij betaalt als klant voor de website, dus ben jij de eigenaar! Het enige wat ik graag wil is dat ik de website in mijn portfolio mag plaatsen. 

Ongeveer 1 maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat er moet gebeuren. Door de tussentijdse revisies en evaluatiemomenten kan het soms een wat langer traject zijn om de website perfect te maken. 

Maak een afspraak

Interesse in een mooie website of webshop, nieuw logo of reclame stickers? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie!