Branding

Reclame in jouw huisstijl!

Samen met RikiMedia

Bouwen aan je merk

Branding is het vermelden van een merknaam, bedrijfsnaam of logo met als doel de bekendheid ervan te vergroten. Ik bouw graag aan uw merk in de vorm van bijvoorbeeld merchandise. 

rikimedia box
Op de weg

Voor een ondernemer bevindt de potentiele klant zich op de snelwegen en in de dorpen en steden! Daarom is het gebruiken van reclame op je auto een zeer efficiënte wijze van branding. Ik help je graag mee om je zichtbaarheid op de weg te vergroten!

In het pand

Ik ontwerp en produceer graag  jouw zichtbaarheid in het kantoor, bedrijfspand of winkel.  Gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te bevestigen op bijvoorbeeld je ramen en deuren.

Op de kleding

RikiMedia bedrukt je logo of reclame uitdrukking graag voor je op je kleding. Denk aan t-shirts, truien, schorten en stoffen tassen. Na het kiezen van de juiste folie en het uitsnijden van het ontwerp, wordt deze met een transferpers op het kledingstuk geperst.

Herkenbare reclame in je eigen huisstijl

Ik ontwerp onder meer stickers, flyers, folders, visitekaartjes, auto- en raambelettering en bedrijfskleding. Van ontwerp tot drukwerk, ik neem je graag alle zorg uit handen!

Eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen

De stickers van RikiMedia zijn makkelijk aan te brengen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Reclame ontwerpen van RikiMedia zijn voordelig en van uitstekende kwaliteit.

Duurzaam en natuurlijk weersbestendig

De reclame stickers zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik.

Van concept tot product

Ideeen ontwikkelen
tot concrete voorbeelden

De identiteit en grafische vormgeving vormen een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Bij mijn reclame ontwerpen houd ik dan ook altijd rekening met de huisstijl. Het moet opvallen en daar zorg ik voor! Op de weg, in je pand en kleding. 

Doordat ik de meeste ontwerpen ook zelf kan produceren zijn de lijntjes kort, is er veel persoonlijk contact en aandacht. Jouw reclameuitdrukkingen worden dan ook van ontwerp tot verzending in goed overleg gerealiseerd.

vinyl cover 1
Bekijk mijn

Recente branding projecten

Bekijk eens wat leuke recente projecten die ik heb gedaan om een inpressie te krijgen van de mogelijkheden.

Awesome Flyer Mockup

Flyer ontwerp voor Vannisa Zonnepanelen

Voor Ilyas heb ik bedrijfskleding mogen drukken voor zowel zijn Carwash als zijn autoschade herstel bedrijf. Ook heb ik stickers en een folder voor hem mogen ontwerpen.

Flyer voor
Footballskills Drenthe/ SJS

Voor Niels heb ik weer een mooie flyer mogen ontwerpen. Dit keer voor een leuke voetbalclinic die in de voorjaarscvakantie gegeven wordt bij SJS in Stadskanaal.

kadokaartesadmockup

Een ontwerp voor een cadeaubon voor Autorijschool Hoogezand

Voor Esad heb ik een leuke rijles cadeaubon mogen ontwerpen. Ook heb ik voor zijn Autorijschool een mooie folder mogen ontwerpen. Natuurlijk alles in de huisstijl en kleuren van zijn logo!

helperhart

Logo Restyling & ontwerp raamstickers Helperhart

Miranda en Richard heb ik mogen helpen met het restylen van hun nieuwe logo en een raamstickerontwerp voor het nieuwe pand. Ook heb ik een ontwerp voor een gevelbord voor ze mogen maken.

frank hamming showcase

Spandoek en ontwerp fankaart voor Frank Hamming

Frank Hamming is een grasbaan kampioen die dit jaar het kampioenschap heeft behaald in de klasse ST500cc. Om dit te vieren heb ik een mooi spandoek, fankaarten en vinyl stickers ontworpen.

frank hamming beachvlag

Beachvlag en hoodie ontwerp Frank Hamming Racing

Ook werd mij vanuit het team van Frank Hamming gevraagd een mooie kampioensvlag te ontwerpen en een kampioenstrui! Gefeliciteerd Frank en op naar een prolongatie van de titel in 2023!

website en tshirts driemaan nieuwe pekela

Bedrijfskleding & stickers
Drie Maan autogroep

Voor Ilyas heb ik bedrijfskleding mogen drukken voor zowel zijn Carwash als zijn autoschade herstel bedrijf. Ook heb ik stickers en een folder voor hem ontworpen.

Hoodies
Koekjes & Kruimels

Voor Marleen en haar bedrijf Koekjes & Kruimels heb ik leuke hoodies mogen drukken. Natuurlijk heb ik ze zelf langs gebracht en genoten van wat lekkernijen die vers uit de oven kwamen. 

tasjes voor het zuiderlicht college amsterdam

Tasjes studiedag
Zuiderlicht College

Het Zuiderlicht College Amsterdam biedt goed onderwijs dat aansluit bij het niveau, de interesses en talenten van leerlingen. Olga vroeg mij om voor een studie dag voor de drie deelnemende deelscholen geprsonaliseerde tasjes te ontwerpen met de slogan Teachers Know They Impact. Een superleuke en uitdagende klus.

Flyer drie maan

Folders
Driemaan

Voor Drie Maan heb ik nieuwe folders mogen ontwerpen voor hun Permanent Coating service. Deze coating zorgt er eigenlijk gewoon voor dat de regendruppels van je mooie auto afspatten! Gemakkelijk, duurzaam en efficient! Net als Drie Maan Autogroep zelf!

Ook herkenbare reclame in je eigen huisstijl? Maak dan een afspraak