RIKIMEDIA LOGO
jouw partner in visuele identiteit en merkstrategie

BRANDING

Bij RikiMedia draait alles om het ontdekken, vormgeven en versterken van jouw merkidentiteit. Merken tot leven brengen en jouw bedrijf uniek laten stralen; dat is mijn doel

Brand building
Ik creëer en integreer

Een onderscheidende Identiteit

Branding is veel meer dan alleen een logo en een kleurenschema. Het is de kunst van het creëren van een onuitwisbare indruk, een emotionele connectie en een unieke identiteit voor jouw bedrijf. Ik help jou een merk te creëren dat resoneert en klanten aantrekt.

Mijn aanpak en werkwijze

Branding bij Rikimedia

Een sterk merk begint met een doordachte strategie en grondig onderzoek. Ik ontwikkel jouw merkidentiteit, inclusief logo, beeldmerk, slogan en visuele elementen. Samen brengen we jouw merk tot leven en zorgen voor blijvende kracht en consistentie.

01
Strategie en Onderzoek

In deze fase analyseren we jouw bedrijf, kernwaarden, doelgroep en concurrentie om een solide basis te leggen voor jouw merkstrategie.

02
Merkpositionering & Merkidentiteit

We ontwikkelen jouw merkpositionering en merkidentiteit, inclusief een pakkend logo, beeldmerk, slogan en visuele elementen die de kernwaarden en doelgroep vertegenwoordigen.

03
Creatie en Implementatie

Hier brengen we jouw merkidentiteit tot leven, passen we deze toe op verschillende platforms en blijven we beschikbaar voor ondersteuning en aanpassingen om ervoor te zorgen dat jouw merk consistent en krachtig blijft.

Mijn werk

Recente Branding projecten

Bekijk hieronder een impressie van leuke Branding projecten die ik de afgelopen tijd heb mogen doen voor klanten.

design rikimedia
Kamila Bodenko
Kamila Bodenko

Huidkliniek Zaia

Na vorig jaar veel problemen te hebben gehad met mijn website, ben ik in contact gekomen met Rik. Na het eerste contact, een hele goede klik en besloten om Rik de website te laten bouwen. Rik blinkt uit in het meedenken, komt met oplossingen, deelt zijn eerlijke mening en is duidelijk in wat je wel en niet kan en mag verwachten. Super fijn!!! Hij kan je woorden en ideeën omzetten in concrete beelden en teksten en neemt hier ook echt de tijd voor zodat alles naar je wens is. Rik zet net elke keer even die stap extra!! Zo dankbaar voor al zijn input en moeite die hij elke keer weer doet. Zou hem aan ieder persoon aanbevelen!!

Amarins Oost
Amarins Oost

Buitengewoon Kids

Rik is heel enthousiast en bevlogen en heeft een prachtige website voor mijn bedrijf gebouwd. Rik heeft heel goed meegedacht en heeft zich verdiept in mijn praktijk om zo goed aan te sluiten op mijn doelgroep. Een dik verdiende 5 sterren beoordeling dus 🙂

Kelvin Kasto
Kelvin Kasto

Grand Cafe Van Hoogezand

Rik heeft met veel enthousiasme een erg mooie website gemaakt voor ons. Onze huisstijl en wat we uit willen dragen, zie je goed terug op de website. We zijn blij met het resultaat, bedankt voor de fijne samenwerking Rik!

Julia Kok- De Calonne
Julia Kok- De Calonne

Julia's Kibbekule

Fijne samenwerking. Met een geweldig eindresultaat. Een prachtige site. Die goed wordt bijgehouden. We zijn super tevreden.

Tom Sahetapy
Tom Sahetapy

Gelijk Isoleren

Super om mee te werken weet precies wat je wensen zijn goeie omgang en een geweldig resultaat!

Hakan Bor
Hakan Bor

Vannisa Duurzame Energie

Goede ontwerper. Denkt graag met je mee. Zeer tevreden.

Niels
Niels

Footballskills Drenthe

Super bedrijf met een geweldige inbreng voor mij als ondernemer ! Aanrader als je iemand wilt hebben die met je meedenkt✅

Mijn klanten

Hoe mijn klanten mijn service ervaren

Bij Rikimedia draait alles om het creëren van sterke merken en tevreden klanten. Met toewijding, kwaliteit en effectieve branding heeft dit al geleid tot enthousiaste reacties van gewaardeerde klanten. 

Veelgestelde vragen over Branding

FAQ

design rikimedia
Alvast wat antwoorden op

Jouw vragen over Branding

Hier alvast de antwoorden op de meest prangende vragen over branding en grafisch design van RikiMedia.

Branding is cruciaal omdat het de manier waarop je bedrijf wordt waargenomen, vormgeeft. Het helpt bij het creëren van een sterke merkidentiteit en het opbouwen van vertrouwen bij je doelgroep.

RikiMedia biedt op maat gemaakte brandingoplossingen die passen bij jouw unieke behoeften en doelen. We werken samen om een sterke merkidentiteit te creëren.

Het brandingproces omvat marktonderzoek, logo-ontwerp, visuele elementen, merkberichten en consistentie in alle marketingmaterialen.

Ik zorg voor merkconsistentie door middel van duidelijke merkrichtlijnen, die ervoor zorgen dat jouw merk consistent wordt toegepast op alle communicatiekanalen.

Een sterke merkidentiteit trekt klanten aan en zorgt voor merkherkenning, wat essentieel is voor het opbouwen van vertrouwen en het onderscheiden van je bedrijf.

Ja, ik bied herontwerp- en rebrandingdiensten om verouderde merkidentiteiten te vernieuwen en te versterken.

Waarom branding van RikiMedia

De Conclusie

Bij RikiMedia ligt de nadruk op 100% maatwerk in branding. Met ervaring in meer dan 50 succesvolle brandingprojecten en een tevreden klantenbestand, ben ik vastbesloten om unieke, op maat gemaakte brandingoplossingen te leveren die perfect passen bij jouw unieke behoeften. 

Maatwerk
0 %
Branding Projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laten We Samen Werken aan Jouw Succes!

Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw merk, het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Of je nu op zoek bent naar effectieve online marketing, grafisch ontwerp of strategisch advies, ik sta klaar om met jou samen te werken.