RIKIMEDIA LOGO
Digitale (online)

Marketing

Jouw bedrijf mag er zijn, maar wordt het ook gevonden? Het creëren van het gewenste imago en het effectief bereiken van jouw doelgroep vereist (online) marketing.

Digitale marketing rikimedia
SEO rikimedia
Ik ben resultaatgericht en altijd op zoek naar

Digitale Marketing oplossingen

De online wereld is een essentieel onderdeel van moderne marketing. Ik bied een scala aan online marketingdiensten om jouw zichtbaarheid op het web te vergroten en jouw doelgroep te bereiken.

Met diensten zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), website-optimalisatie, conversieverbetering en het maken van social media-templates die je zelf kunt gebruiken, zorg ik ervoor dat jouw bedrijf niet alleen online wordt gevonden, maar ook impact maakt.

Mijn werkwijze

Mijn Aanpak

Mijn resultaatgerichte aanpak is gericht op het maximaliseren van jouw online aanwezigheid en het behalen van meetbare successen. Samen zetten we stappen naar online groei en succes.

01
Strategie & Onderzoek

We beginnen met het begrijpen van jouw doelgroep en het vaststellen van een effectieve marketingstrategie.

02
Communicatiekanalen

We selecteren de juiste online en offline communicatiekanalen om jouw doelgroep te bereiken.

03
Marketingcampagne

We ontwikkelen doelgerichte campagnes met duidelijke planning en contentverdeling voor succes.

04
Resultaatgericht

Met focus op online marketinginstrumenten zoals SEO, website-optimalisatie, conversieverhoging en social media, zorg ik ervoor dat jou beter gevonden en gezien wordt.

Mijn Werk

Recente Marketing projecten

Bekijk hieronder een impressie van leuke projecten die ik de afgelopen tijd heb mogen doen voor klanten mbt online marketing.

Digital marketing rikimedia
  Amarins Oost
  Amarins Oost

  Buitengewoon Kids

  Rik is heel enthousiast en bevlogen en heeft een prachtige website voor mijn bedrijf gebouwd. Rik heeft heel goed meegedacht en heeft zich verdiept in mijn praktijk om zo goed aan te sluiten op mijn doelgroep. Een dik verdiende 5 sterren beoordeling dus 🙂

   Julia Kok- De Calonne
   Julia Kok- De Calonne

   Julia's Kibbekule

   Fijne samenwerking. Met een geweldig eindresultaat. Een prachtige site. Die goed wordt bijgehouden. We zijn super tevreden.

    Hakan Bor
    Hakan Bor

    Vannisa Duurzame Energie

    Goede ontwerper. Denkt graag met je mee. Zeer tevreden.

     Niels
     Niels

     Footballskills Drenthe

     Super bedrijf met een geweldige inbreng voor mij als ondernemer ! Aanrader als je iemand wilt hebben die met je meedenkt✅

     Mijn Klanten

     Hoe mijn klanten mijn service ervaren

     Bij Rikimedia draait alles om het creëren van sterke merken en tevreden klanten. Met toewijding, kwaliteit en effectieve branding heeft dit al geleid tot enthousiaste reacties van gewaardeerde klanten. 

     Jouw (online) Marketing onder 1 dak!

     Waarom Rikimedia

     Doelgerichte Strategieën

     We beginnen met het begrijpen van jouw doelgroep en het vaststellen van een effectieve marketingstrategie.

     Meetbare Resultaten

     Met behulp van data-analyse en tools zorg ik ervoor dat elke marketinginspanning meetbaar is, zodat we kunnen zien wat werkt en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen.

     Volledige Online Dienstverlening

     SEO, website-optimalisatie, conversieverbetering en social media-beheer. Al je online marketingbehoeften bij één vertrouwde partner.

     Veelgestelde vragen over digitale marketing

     FAQ

     Seo & digitale Marketing
     seo analyses rikimedia
     Alvast wat antwoorden op

     Jouw vragen over (online) MArketing

     Hier alvast de antwoorden op de meest prangende vragen over marketing en online succes met de diensten van RikiMedia.

     SEO staat voor Search Engine Optimization. Het is essentieel omdat het je website helpt hoger te rangschikken in zoekmachines, waardoor je beter vindbaar wordt voor potentiële klanten.

     Conversie-optimalisatie omvat het verbeteren van elementen op je website om bezoekers aan te zetten tot gewenste acties, zoals aankopen. Dit kan worden bereikt door aantrekkelijke call-to-actions, duidelijke aanbiedingen en gebruiksvriendelijke formulieren.

     Google-optimalisatie omvat factoren zoals relevante content, gebruiksvriendelijkheid van je website, mobiele optimalisatie, snelheid en lokale SEO. Al deze elementen dragen bij aan een hogere ranking in Google.

     Website-optimalisatie omvat het verhogen van de snelheid, het optimaliseren van afbeeldingen, het gebruik van zoekmachinevriendelijke URL’s en het zorgen voor een intuïtieve navigatie. Dit verbetert de gebruikerservaring en SEO.

     Lokale zoekmachineoptimalisatie (Local SEO) omvat het optimaliseren van je website voor lokale zoekopdrachten. Dit kan worden bereikt door het claimen van je Google Mijn Bedrijf-vermelding, het verkrijgen van positieve beoordelingen, het plaatsen van lokale zoekwoorden en het zorgen voor consistentie in NAW-gegevens (Naam, Adres, Telefoonnummer) op het web.

     Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

     Laten We Samen Werken aan Jouw Succes!

     Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw merk, het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Of je nu op zoek bent naar effectieve online marketing, grafisch ontwerp of strategisch advies, ik sta klaar om met jou samen te werken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.