RIKIMEDIA LOGO
Mijn naam is

Rik Maagd

En ik geloof in creatieve maatwerkoplossingen. Mijn doel is simpel: jou helpen om een onderscheidende indruk te maken in de digitale wereld. 

rikimedia nametag
rikimedia keycord
Mijn domein

Passie voor Design

Na een langdurig dienstverband bij ING, besloot ik in 2018 te gaan doen waar mijn passie ligt. 

Ik begon aan een studie online communicatie en multimediadesign en ontdekte nog meer mijn liefde voor het vormgeven en het creëren van digitale ervaringen. Deze passie is sindsdien mijn drijvende kracht geweest om elke dag een stukje beter te worden.

In de loop der jaren heb ik mijn passie voor webdesign en branding verder verdiept door middel van talloze uren zelfstudies, deelname aan inspirerende seminars en het volgen van uitdagende verdiepingscursussen. Hierdoor ben ik in staat om mijn klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen en actuele trends, zoals SEO en digitale marketing.

Meer over mij en

Mijn verhaal

01
Passie voor Design

Met een bedrijfskunde achtergrond en een langdurig dienstverband bij een grote bank heb ik besloten om het roer om te gooien en datgene te gaan doen waar mijn echte passie ligt; het tot leven laten komen van creatieve ideeen in websites, logo’s en huisstijlen

02
Mijn achtergrond

Bij de bank heb ik de opkomst van internet van nabij meegemaakt. Ik heb dan ook een schat aan ervaring en kennis opgedaan op het gebied van internet, webcare en social media. Met deze expertise help ik ondernemers om meer uit hun internetkanalen te halen

03
Toekomst

Van mijn passie mijn beroep maken was de beste beslissing die ik kon maken. Een onafhankelijk, uitdagend leven, waarbij er veel ruimte is voor het genieten van mijn mooie gezin en een leuke groep klanten waarmee ik een langdurige en prettige relatie nastreef

Mijn Partners

Bedrijven waar ik mee samenwerk

Ook dit ben ik

Mijn verhaal in cijfers

Met 45 jaar levenservaring en mijn lieve gezin ben ik geworteld in Hoogezand, met een sterk gevoel voor (Midden) Grunn. Mijn leven draait om mijn dierbaren en mijn liefde voor de regio (en FC Groningen) waar ik thuis ben en me thuis voel.

Levenservaring
Jaren
0 +
Mijn gezin
Toewijding
0 %
Hoogezand
(Midden) Grunn
0 0
Software & Systemen

Waar ik mee werk

Neem contact met me op

Laten we kennismaken

Interesse in een goede website of webshop, nieuw logo of reclame uitingen? Een kort bericht kan voldoende zijn: er is altijd tijd voor een kop koffie en een goed gesprek!