RIKIMEDIA LOGO
Een WordPress website die werkt!

Webdesign

Ik ontwerp websites en shops die heel gebruiksvriendelijk en veilig zijn. Uiteraard zorg ik voor een ontwerp waarbij jouw online presentatie past bij wie je bent, wat je doet en de doelgroep die je wilt bereiken.

Webdesign rikimedia
Maatwerk website nodig?
Ik lever maatwerk

Website op Maat

Een website van RikiMedia wordt volledig naar jouw behoeften en wensen ingericht. Met een maatwerk website zijn de mogelijkheden eindeloos en krijgt jouw website een volledig uniek karakter. Ook de content (inhoud) wordt, indien je dat wilt voor je gecreeërd.

Jouw bedrijf online ook optimaal zichtbaar maken? Maak dan snel een afspraak!

Beheer je eigen website zelf

WordPress

Iedere website van RikiMedia wordt gebouwd met WordPress. Met behulp van het WordPress CMS (beheersysteem) kan iedereen eenvoudig zélf de website bijhouden. Er is geen kennis nodig van alle programmeertalen. De websites zijn uiterst geschikt voor bedrijven die hun klanten online kennis willen maken met hun identiteit, diensten en/of producten

01
Eenvoudig in gebruik

WordPress websites zijn makkelijk te beheren. Je kan gedateerde inhoud zelf verwijderen of zelf nieuwe berichten of hele pagina’s toevoegen, teksten aanpassen of foto’s toevoegen/ verwijderen.

02
Makkelijk uit te breiden

De websites zijn makkelijk uit te breiden indien nodig. Na oplevering van je website zorg ik er voor dat je je site zelf weet te beheren met een duidelijke handleiding. Geen tijd, zin of kennis voor het noodzakelijke beheer? Ik ontzorg je graag!

03
Goed te vinden op internet

Websites gebouwd met WordPress zijn zoekmachine vriendelijk en hierdoor goed te vinden op het internet. De google algoritmes pikken snel de website op, als deze daarvoor is geoptimaliseerd. En daar zorg ik voor.

Mijn Werk

Recente webdesign projecten

Voor iedere opdrachtgever een online en offline oplossing die aansluit bij de doelgroep. Van een logo tot een mooie website en het onderhoud hiervan, je vindt bij mij alles onder 1 dak. Bekijk hieronder eens wat voor leuke projecten ik de afgelopen tijd zoal heb mogen doen voor klanten. 

onder1dak
Elke website verdiend een goed onderhoud!

Website onderhoud

Het onderhouden van je website is zeer belangrijk. Je website is je (online) visitekaartje en daarom moet niet alleen alles er goed verzorgt uitzien, het moet ook voor bezoekers van de website veilig zijn. Ik ontzorg je graag bij het onderhoud van je website.

Beheer je eigen website goed en

Blijf veilig en up to date

Het internet is tegenwoordig verre van een veilige wereld voor websites. De kans wordt steeds groter dat er iets kan gebeuren met je website als deze niet periodiek ge-update wordt en de beveiliging niet op orde is. Ik ontzorg je graag in het beheer van je website. Dan hoeft jij je niet meer zorgen te maken en kan je je zich richten op datgene waar je passie en expertise ligt, je bedrijf.

01
Eenvoudig in gebruik

Zorg er voor dat je website altijd goed beveiligd is. De tijd is voorbij dat je zonder een goed onderhoud aan je zakelijke website weg komt. Ik zorg voor volledige beveiliging en bescherming tegen ongewenste bezoekers

02
Periodieke Back ups & updates

Er worden periodieke back ups gemaakt van de website waardoor je altijd kunt terugvallen op een eerdere versie. Je moet er toch niet aan denken dat alles in 1 keer weg is en je opnieuw kan beginnen! Ook de plugins die de site draaiende houden worden voor je geupdate.

03
Content is key

Alleen met goede en actuele content zal jouw site niet alleen goed bekeken worden, maar ook zal de bezoeker eerder in actie komen. Wanneer je hiervoor geen tijd of zin heeft, neem ik dat graag uit jouw handen.

04
Maandelijks onderhouds rapport

Een onderhoudsrapport met alle beveiligingsscans, plugin-updates, back-ups en optimalisaties voor een veilige en up-to-date website. Ook biedt het analytische inzichten, waaronder bezoekersaantallen en meest bezochte pagina’s. Een allesomvattend overzicht van je websiteprestaties.

Mijn Klanten

Hoe mijn klanten mijn service ervaren

Bij Rikimedia draait alles om het creëren van sterke merken en tevreden klanten. Met toewijding, kwaliteit en effectieve branding heeft dit al geleid tot enthousiaste reacties van gewaardeerde klanten. 

Kamila Bodenko
Kamila Bodenko

Huidkliniek Zaia

Na vorig jaar veel problemen te hebben gehad met mijn website, ben ik in contact gekomen met Rik. Na het eerste contact, een hele goede klik en besloten om Rik de website te laten bouwen. Rik blinkt uit in het meedenken, komt met oplossingen, deelt zijn eerlijke mening en is duidelijk in wat je wel en niet kan en mag verwachten. Super fijn!!! Hij kan je woorden en ideeën omzetten in concrete beelden en teksten en neemt hier ook echt de tijd voor zodat alles naar je wens is. Rik zet net elke keer even die stap extra!! Zo dankbaar voor al zijn input en moeite die hij elke keer weer doet. Zou hem aan ieder persoon aanbevelen!!

Amarins Oost
Amarins Oost

Buitengewoon Kids

Rik is heel enthousiast en bevlogen en heeft een prachtige website voor mijn bedrijf gebouwd. Rik heeft heel goed meegedacht en heeft zich verdiept in mijn praktijk om zo goed aan te sluiten op mijn doelgroep. Een dik verdiende 5 sterren beoordeling dus 🙂

Kelvin Kasto
Kelvin Kasto

Grand Cafe Van Hoogezand

Rik heeft met veel enthousiasme een erg mooie website gemaakt voor ons. Onze huisstijl en wat we uit willen dragen, zie je goed terug op de website. We zijn blij met het resultaat, bedankt voor de fijne samenwerking Rik!

Julia Kok- De Calonne
Julia Kok- De Calonne

Julia's Kibbekule

Fijne samenwerking. Met een geweldig eindresultaat. Een prachtige site. Die goed wordt bijgehouden. We zijn super tevreden.

Tom Sahetapy
Tom Sahetapy

Gelijk Isoleren

Super om mee te werken weet precies wat je wensen zijn goeie omgang en een geweldig resultaat!

Hakan Bor
Hakan Bor

Vannisa Duurzame Energie

Goede ontwerper. Denkt graag met je mee. Zeer tevreden.

Niels
Niels

Footballskills Drenthe

Super bedrijf met een geweldige inbreng voor mij als ondernemer ! Aanrader als je iemand wilt hebben die met je meedenkt✅

Waarom webdesign van RikiMedia

De Conclusie

Bij RikiMedia draait alles om 100% maatwerk. Met meer dan 20 succesvolle webdesignprojecten en een trackrecord van tevreden klanten, ben ik toegewijd aan het creëren van unieke, op maat gemaakte oplossingen die jouw specifieke behoeften vervullen. Bij RikiMedia kan je vertrouwen op een persoonlijke aanpak om jouw digitale visie tot leven te brengen.

0 %
Maatwerk
0 +
Webdesign Projecten
0 +
Tevreden klanten
Veelgestelde vragen over webdesign

FAQ

Projecten
Seo & digitale Marketing
De meest gestelde vragen

Jouw Websitevragen, Mijn Antwoorden

Hier alvast de antwoorden op de meest prangende vragen over websites en online succes met een website van RikiMedia.

Natuurlijk kan dat! De websites die ik ontwerp en maak zijn altijd aan te passen. Doordat ik gebruik maak van de nieuwste software, is het voor de klant heel simpel om zelf teksten, foto’s en andere inhoud op de website te plaatsen. Bijna alles is aan te passen, als je dat wilt en nodig vindt.

Jij als klant bent de eigenaar van de website en andere producten die we leveren. Ik kan de website zo inrichten dat de klant alle rechten krijgt en mij als administrator kan verwijderen. Jij betaalt als klant voor de website, dus ben jij de eigenaar! Het enige wat ik graag wil is dat ik de website in mijn portfolio mag plaatsen.

Ongeveer 1 maand. Dit is natuurlijk afhankelijk van wat er moet gebeuren. Door de tussentijdse revisies en evaluatiemomenten kan het soms een wat langer traject zijn om de website perfect te maken.

Je ontvangt van mij maandelijks een rapport met daarin alle informatie van de werkzaamheden/updates die ik heb verricht. Details over de uitgevoerde updates, backups, optimalisaties, beveiligingsinformatie en analysegegevens.

Je kan je onderhoudsabonnement elk moment opzeggen, waarna de diensten en bijbehorende kosten de maand erna stopgezet worden.

Ik geloof in transparantie als het gaat om de kosten voor het ontwikkelen van websites en webshops. De uiteindelijke prijs hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, gewenste functies, designvereisten en eventuele specifieke behoeften die jij als klant hebt.

Om een nauwkeurige prijsopgave te kunnen doen, nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw doelstellingen, gewenste functionaliteiten en het beoogde ontwerp van de website of webshop bespreken.

Op basis van deze informatie kan ik een op maat gemaakte offerte voor je opstellen.
Bij Rikimedia streef ik ernaar om betaalbare oplossingen te bieden zonder concessies te doen aan kwaliteit. Mijn doel is om je te begeleiden door het proces van het ontwikkelen van jouw online aanwezigheid en ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Laten We Samen Werken aan Jouw Succes!

Samen kunnen we werken aan het versterken van jouw merk, het vergroten van je online zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep. Of je nu op zoek bent naar effectieve online marketing, grafisch ontwerp of strategisch advies, ik sta klaar om met jou samen te werken.